Start Start Motif appen

Start Motif appen

Jeg har downloadet Motif-appen. Hvordan kan jeg starte appen og begynde at oprette et fotoprojekt?

Da Motif er et indbygget filtypenavn til Fotos på MacOS, kører det direkte i Fotos.

Når du henter Motif fra Mac App Store, tilsluttes Motif automatisk til Foto-appen, som giver dig mulighed for at skabe minder ved hjælp af dine albummer, Smart-albummer, Minder og andre billedsamlinger. Du behøver ikke at eksportere og importere dine eksisterende fotos til et andet fotoprogram uden for Foto-appen på macOS.

For at få adgang til og starte Motif skal du følge disse trin:

1. Vælg et album under Mine albummer.
  2. Højreklik på det album, du har valgt.
  3. Vælg Opret, og vælg Motif i rullemenuen.
  4. Alternativt kan du også gå til øverste navigationslinje, klikke på Filer, vælge Opret og derefter vælge Motif

Herfra åbnes Motif i Foto-appen og giver dig mulighed for at vælge og starte den type fotoprojekt, du vil arbejde på, som f.eks. en fotobog, en kalender eller et sæt kort.