×
Generelle forespørgsler

iOS app

Hvilke projekter kan jeg oprette med iOS-appen?

Motif iOS-appen understøtter kun fotobøger i øjeblikket. Hvis du vil starte et kort- eller kalenderprojekt, kan du gøre det med Motif på macOS.

Kan jeg dele mine Motif-fotoprojekter på tværs af mine Mac-, iPad- og iPhone-enheder?

Fotoprojekter kan ikke deles på tværs af enheder i øjeblikket.
Hvis du starter et projekt på en Mac, iPad eller iPhone, bliver du nødt til at gøre det færdigt på samme enhed.

Bliver kalendere og kort føjet til Motif iOS?

Ja! Vi arbejder flittigt med at inkludere kalender- og kortprojekter i iOS-appen og håber på at gøre dem tilgængelige i den nærmeste fremtid.

Kan jeg bruge samme login til både macOS- og iOS-apps?

Ja, det kan du! Når du har oprettet en konto på den ene af vores apps, bruger du de samme loginoplysninger til at logge på den anden.
Har du glemt dine loginoplysninger? Bare rolig. Du skal blot følge disse trin:

1. Gå til loginsiden for Motif.
  2. Klik på linket "Har du glemt din adgangskode?".
  3. På næste side skal du skrive den e-mailadresse, du bruger til din Motif-konto, i det relevante felt.

Derefter modtager du en e-mail på den adresse. Følg vejledningen i e-mailen for at nulstille din adgangskode.

Jeg abonnerer på e-mails om macOS-appen og vil også gerne modtage e-mails om iOS-appen. Hvordan ordner jeg det?

Hvis du allerede abonnerer på nyheder og tip vedrørende vores macOS-app, holder vi dig også informeret om vores iOS-app. Læn dig bare tilbage, slap af, og nyd det.